Posted by & filed under Aktuellt.

Välkommen till OdlingsTVs Nyhetsbrev (som också publiceras på bloggen).

Här kommer vi att berätta om alla de roliga och viktiga nyheter som du som trädgårds- och odlingsintresserad kan ha nytta av!

En rolig nyhet är att det nu är möjligt att mellan privatperson sälja, köpa eller byta växter och plantor som du kanske fått för mycket av eller av annan anledning vill byta ut. Som ett Blocket för växtintresserade med andra ord! Det kan även handla om andra saker som har med odling- och trädgård att göra såsom till exempel fröer, jord, lövmull, gräsklipp eller om du hjälper till med att flisa kvistar! Och allt därtill. Tipsa gärna dina odlingsvänner om detta. Hittar till OdlingsTVs Köp-Byt-Sälj gör du här och välkommen in.
En annan härlig nyhet är att i dessa tider när många uppmanas att rösta om årets sommarblomma, perenn osv -så tycker vi att våra ätbara grödor fått lite oförskyllt dålig uppmärksamhet. Det tänker vi vända på genom att du nu har möjlighet att rösta fram ”Årets Grönsak”! I det innefattas baljväxter, rotfrukter och så vidare såklart.

Och till omröstningen av Årets Grönsak hittar du även det i OdlingsTVs forum.

Vi gissar  att många nu är fullt upptagna med att arbeta och njuta av och i sina trädgårdar, odlingslotter, balkonger eller inomhusodlingar – men tipsa oss gärna ändå när andan eller idéerna kommer till dig om saker vi bör veta om eller som kanske bör uppmärksammas lite extra!

– Bra saker ska spridas!
Bästa hälsningar från
OdlingsTV-teamet

Lämna ett svar