Odlingstv.se är en hemsida som ger information om odling och de youtube filmer vi gör. Det finns möjlighet att skriva kommentarer till de inlägg vi gör på bloggen. Det finns också ett diskussionsforum. Vill du prenumerera på inlägg kan du anmäla dig till vår prenumerations tjänst För att skriva kommentarer eller delta på forumet krävs inloggning med via Google eller Facebook.

Odlingstv sparar uppgifter om ip adress och besökta sidor för alla som använder hemsidan. Vi gör detta med hjälp av anonymiserade tjänster från Google, som Google Analytics.

Om du väljer att prenumerera på nya inlägg i bloggen, sparar vi din e-post adress. Du kan alltid välja att upphöra med din prenumeration.

För dig som loggar in med hjälp av sitt Google eller Facebook konto, sparar vi också e-post adress, prfilbild och namn. Skriver du kommentarer eller inlägg kommer också de sparas.

Om du önskar radera ditt konto kontaktar du oss på jessica@abrandnewstory.se.

Vi använder olika IT leverantörer för att diva vår verksamhet. Dessa har då också tillgång till lagrad information. Vi använder Binero för att lagring av all information, och WordPress med Jetpack från Automattic för att driva själva hemsidan och mäta och följa användandet av tjänsten. För detta använder vi kakor (cookies).

Vi delar inte uppgifter med andra parter, än de ovan nämnda.

Ansvarig för personuppgifter: Jessica Lyon, A Brand New Story AB.