I OdlingsTV serie Hela Sverige Odlar hittar du lite längre filmer där vi besöker odlare på olika platser i Sverige – och som alla odlar på sina egna sätt.

Härliga, duktiga och inspirerande människor – Alla kan odla!

Introduktion till serien.

Den första delen av serien som filmades i augusti hemma hos den här spännande och kunniga odlaren. Hos Paul Teepen finns det sannerligen en hel del odlingstekniker att kanske förvånas över och inspireras av.

I Hela Sverige Odlar del 2 får vi träffa en fantastiskt skicklig självhushållare som vet hur man bör tänka för att maximera skörden. Från Närke kommer den här filmen.

Del 3.

I Hela Sverige Odlar del 3 besöker vi en underbar svensk Cottage Garden! I Upplands Väsby strax norr om Stockholm odlar Veronica och Stefan underbara vackra växter i sin otroligt välplanerade och mysiga trädgård.

Del 4. I Hela Sverige Odlar del 4 besöker vi Rebecca som odlar med hjälp av en hel massa olika tekniker, utan att behöva gräva. Vi beger oss till hennes trädgård i Uppland för att få veta mer.

Del 5. I Hela Sverige Odlar del 5 möter vi en oerhört kunnig odlare, forskaren och läraren Tom Ericsson. Växtnäring har varit Toms huvudinriktning på Sveriges lantbruksuniversitet. I hans hem växer det på sätt som få kan ana att det ens är möjligt.

I Hela Sverige Odlar del 6 möter vi en underbar fantasi och sagovärld i Christer Redligs trädgård och garage som har gjorts om till en djungel. Trädgården har fått känsla av Hobbit, Sagan om Ringen eller Narnia.

Med serien Hela Sverige Odlar vill vi inspirera fler att börja odla. Har man tillgång till ett fönster, en balkong eller en liten täppa så har man möjlighet att odla. OdlingsTVs vision är att förmedla tips, kunskap och inspiration som hjälper dig att komma igång eller ta nästa steg som hobbyodlare.

 

OdlingsTV/Jessica.